“Boudoir is voor mij het volledig accepteren en omarmen van jezelf en je lijf, precies zoals je nú bent. Qua bewerken houd ik het heel simpel. “Alles wat tijdelijk is mag weg, alles wat permanent is blijft.” Want alleen dan ga jij jezelf zien als die prachtige sexy en zelfverzekerde vrouw die jouw partner/vrienden/familie ook allemaal zien.”


Testimonials

Miss C

Ik sta volledig achter Sanne, haar werk en het belang van jezelf met boudoir zo te laten zien. Het is echt een cadeau aan jezelf. Geef het jezelf of een ander cadeau. Dit is geweldig, dit raakt je ziel, dit is een blijvende herinnering die doorwerkt in de rest van je leven. En daarom ben ik heel blij dat ik deze experience heb gedaan.

Miss E

"Vanaf het begin was ik al zo op mijn gemak. Ik heb mezelf op een andere manier gezien. Hoe ik ook kan zijn. Hoe ik graag zou willen zijn."

Miss Jasmijn

Al tijdens de fotoshoot keek ik al uit naar de reveal sessie. Het was okay als ik even met mezelf bezig was. Ze liet me zien dat ik dit ook mocht zijn. De grootste gift die Sanne me heeft gegeven is dat ze heel gemakkelijk de herinneringen en gevoelens die ik aan deze fotoshoot had, dat dat allemaal mocht bestaan in dat moment. Sanne liet mij mijzelf zien, zoals ik mezelf zou mogen zien. En dat gun ik iedereen.

Miss M

Door een boudoir fotoshoot ga je jezelf op een andere manier zien. Jij ontdekt dat jij niets hebt om onzeker over te zijn. Zo'n fotoshoot plaatst alle 'perfecte plaatjes' die we dagelijks op social media zien ook in perspectief. Je kunt met veel meer liefde en bewondering naar anderen kijken omdat je weet dat jij er ook zo uit kunt zien! 

Miss Nyx

Je bent het waard. Je voelt je super goed daarna. Je voelt je heerlijk. Je hebt iets waar je op terug kunt kijken. Waar je kinderen en kleinkinderen later van kunnen zeggen "Was jij zo mooi?!?!" en dat jij dan kunt zeggen: "Schat ik ben nog steeds zo mooi" Dat is waarom je zo'n shoot moet doen.

Miss M

"Sanne is gewoon fantastisch, ze stelt je echt op je gemak. Dus ga gewoon een boudoir shoot doen, of je nu maatje 32-42-52 bent, als jij je door een professionele fotograaf, op een kwetsbare manier laat vastleggen en je ziet jezelf zo mooi, en zo als vrouw, dat maakt zo'n groot verschil voor de rest van je leven. Zeker als je nu 20-35 bent, juist nu, juist nu kan je er nog extra lang van genieten."