Your Boudoir Experience


Op dit moment biedt ik alleen nog experiences aan op het moment dat ik daar heel veel zin in heb en ik jou héél leuk vindt! Mocht dat het geval zijn, dan heb ik een prachtig pakket voor je samengesteld waarin de magie van TBE op alle vlakken terugkomt.


This is your boudoir experience:


  • Online 1-op-1 coachsessie waarin we ontdekken wie jij zou mogen zijn en welke versie van jezelf je mag ontmoeten tijdens de fotoshoot (~ 2 weken voorafgaand aan de fotoshoot);
  • De dag van de fotoshoot wordt vanaf 10.00 jouw haar & make-up verzorgd door een van mijn vaste visagistes in Hotel Finch;
  • Fotoshoot in Hotel Finch in Deventer (andere locatie op aanvraag);
  • Na afloop van de fotoshoot een heerlijke lunch verzorgd door Hotel Finch;
  • Min. 30 foto's van de fotoshoot binnen 1 week digitaal;
  • Luxe boudoir album met favoriete foto's binnen 6 weken thuisgestuurd; 


De investering voor your boudoir experience is €1697,- incl btw (het is mogelijk in termijnen te betalen). Bij dit pakket is al het bovenstaande inclusief. De enige kosten die nog wel voor eigen rekening zijn, zijn de eventuele parkeer- of ov-kosten.


And that's it: Take it or leave it. Dit pakket geeft mij de ruimte om jou de mooiste ervaring te kunnen bieden zonder dat ik mezelf tekort doe. Voel jij dat jij hier iets mee mag? Super! Dan nodig ik je uit om me een berichtje te sturen via de contact pagina. Dan plan ik namelijk graag een zoomcall met je in! Dit gesprek is vrijblijvend en staat los van dit pakket. Dit is puur voor jou en mij om te voelen dat dit voor ons beide een HELL YES is. En als dat het geval is, dan gaan we samen aan de slag. Hoe voelt dat?

Are you ready to start your journey?